075-6313400 zaandam@asnmail.nl
Bel Zaandam: 075-6313400
Bel Purmerend: 0299-460503

Over ASN

ASN Groep is een schadeherstel keten en heeft een landelijk netwerk van ruim 80 vestigingen. ASN Groep maakt deel uit van ASN International, een internationaal opererende professionele master franchisegever in autoschadeherstel met bewezen kwaliteit en succes. ASN International bestaat uit zes groepsonderdelen. De schadeherstel franchiseformule in Nederland is actief onder de naam ASN Groep, ASN Group in België en Luxemburg, ASN Polska in Polen en Selsia in het Verenigd Koninkrijk. ASN Group is in België en Luxemburg met 22 vestigingen de grootste schadeherstelketen. Het zesde groepsonderdeel betreft PortoMotive, dat zorg draagt voor de centrale automatisering. ASN International, met haar zes groepsonderdelen, valt als groep onder ASN Holding B.V.

 

Bij ASN Groep worden de kracht van de lokale ondernemer en de synergie van een centrale organisatie op effectieve wijze gecombineerd om dagelijks uw klanten zo goed mogelijk te bedienen. Gastheerschap staat hoog in ons vaandel. Dat blijkt ook uit onze focus op klanttevredenheid en de resultaten die wij boeken op dit gebied. ASN Groep werkt voor leasemaatschappijen, fleetowners, dealerorganisaties, autobedrijven, verzekeraars en assurantie-tussenpersonen. Bij ASN Groep wordt het aanbod dat we u doen, met daarin harde afspraken om uw schadelast maximaal te beperken, centraal ingeregeld in onze automatisering.

Wij werken met één centraal ASP-systeem voor onze hele keten. Hierdoor kunt u er verzekerd van zijn dat de tussen u en ons centraal gemaakte afspraken in elke van onze vestigingen exact worden herkend en uitgevoerd. Ons ISO-gecertificeerde proces draagt zorg voor de centrale monitoring en benchmarking van onze prestaties, het adequate kostenniveau en de constante en hoge kwaliteit.

ASN Groep: de schadeherstel keten met een landelijk netwerk van ruim 80 vestigingen. Wij ontzorgen u bij autoschade door onze services zoals vervangend vervoer en gratis haal- en brengservice.

× Stuur ons een app!